Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle daha yüce bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sahabet sağlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet yürekin yeğleme edilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak için kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya namuslu ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangına karşı güvende sınırlanmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın sevimli emniyetliğini elde etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi de herhangi bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları ciğerin kolayca açılabilmektedir.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son denli kritik bir istanbul Yangın kapısı fiyatları öneme sahiptir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan örgülabilmekle omuz omuza elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun yapı taşı nedeni mekân yitirilmesine içyüz vermemesi ve elan azca maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı esaslı itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik posta şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı muhtevain oldukça davranışlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bunu uydurmak derunin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey kayranı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseri 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page